Nejčtenější články

Časopis Travelfocus, zvířecí ráje Pro nejnovější číslo časopisu TRAVELFOCUS jsem napsal velmi rozsáhlý článek, který má provést fotografy po celém světě a zavítat do "Zvířecích rájů". Poslední zajímavá místa na zeměkouli, kam se můžete vydat fotografovat divoká zvířata. Zavítáme do zajímavých zemí, které mi jsou velmi blízké, například Gabon, Pantanal, Ekvádor, Tanzanie, Keňa, Botswana, Florida,Indonésie, Kostarika, ... a mnohých dalších.



icon komentářů 0   icon zobrazení 3735 celý článek

Fotoexpedice Ekvádor 2012, pojeď s námi V listopadu se vydám s kamarády do tropické části Ekvádoru, fotografovat kolibříky, tangary a další zástupce ptačí říše. Na poslední chvíli nám vypadl jeden z kamarádů, a proto jsem se rozhodl, veřejně nabídnout možnost cestovat s námi.  



icon komentářů 0   icon zobrazení 3697 celý článek

Časopis Příroda Wildlife 9-10/2015 V novém čísle časopisu Příroda Wildlife 9-10/2015 si můžete přečíst moje články z rozkvetlého afrického kráteru Ngorongoro. Na několika stránkách se můžete zahledět do krásně rozkvetlé přírody přímo z kráteru. Je libo nejmenší slon na světě, pak si přečtěte druhý můj článek na téma "Pralesní sloni z Gabonu". Radost udělal i pralesní slon na titulní straně.



icon komentářů 0   icon zobrazení 3650 celý článek

Časopis FONT, rozhovor s fotografem Michal Jirouš, právník a amatérský fotograf s duší přírodovědce.Po celém světě zaznamenává divokou přírodu a její zvířecí obyvatele. S profesionálními výsledky.... rozhovor o mě, o cestování a fotografování si můžete přečíst v novém čísle grafického časopisu FONT.



icon komentářů 0   icon zobrazení 3572 celý článek