16.05.2013

Aktuální články

Sysel obecný, západ slunce na Radouči	Sysly mám doslova několik set metrů vzdušnou čarou od domu a teprve včera mě vytáhl kamarád Petr, abychom, si je při západu sluníčka vyfotografovali. Unavený z posilovny mi to nedalo…

icon komentářů 12   icon zobrazení 1017 celý článek

Orchideje na Šumavě, deštivý workshop V pátek večer pořád váhám, jestli to má smysl vyrazit na Šumavu, nebo zůstat doma, počasí vypadá celkem děsivě. Celý víkend hlásí déšť a přeháňky, to není zrovna ideální počasí…

icon komentářů 9   icon zobrazení 1259 celý článek

Prodám objektiv Canon TS-E 24mm f/3,5 L II Prodám profesionální objektiv Canon TS-E 24mm f/3,5 L II. Objektiv je v kompletním balení včetně krabice, využity pouze v ateliéru na jednu zakázku. Na objektiv Canon TS-E 24mm f/3,5 L…

icon zobrazení 751 celý článek

Jonsdorf, motýlí dům Moc se mi nechtělo, ale Petr mě nakonec ukecal, abychom si udělali krátký výlet do Německého městečka Jonsdorf, kousek od Liberce a opět se ponořili do světa motýlů. Konečně trochu…

icon komentářů 5   icon zobrazení 1201 celý článek

Helgoland 2013, fotografování terejů a tuleňů Rád bych Vám nabídl menší fotografickou cestu na romantický ostrov Helgoland v Severním moři, kde budeme společně fotografovat zdejší přírodu v její ryzí podobě. Užijeme si tuleně, tereje a nezapomenutelné západy slunce.

icon zobrazení 933 celý článek

Výstava motýlů v Praze, létající Fata Morgana V Praze si potřebuji koupit nový batoh a tak využívám hnusného počasí venku a beru to trochu oklikou. Spolu s kamarádem Petrem parkuje před Botanickou zahradou v Praze Troji a…

icon komentářů 5   icon zobrazení 1144 celý článek

Papallacta, na úpatí kouřící hory Poslední dny v Ekvádoru jsme trávili v úpatí věčně kouřící hory, mlžného lesa a horkých pramenů. Počasí se střídalo tak rychle, že jsme nestíhali měnit oblečení, ale co naplat, ráno…

icon komentářů 6   icon zobrazení 1710 celý článek

Všechny články