21.05.2013

Aktuální články

Canon EF 500mm f/4L IS II USM, dravci na Šumavě Pekelný víkend, asi tak nějak bych nazval naše setkání s dravci v krásné Šumavské přírodě. Fotografování a přesuny byly hodně náročné, ale Šumava nás odměnila přímo pohádkovou krajinou, která stojí…

icon komentářů 13   icon zobrazení 1004 celý článek

Sysel obecný, západ slunce na Radouči	Sysly mám doslova několik set metrů vzdušnou čarou od domu a teprve včera mě vytáhl kamarád Petr, abychom, si je při západu sluníčka vyfotografovali. Unavený z posilovny mi to nedalo…

icon komentářů 12   icon zobrazení 1275 celý článek

Orchideje na Šumavě, deštivý workshop V pátek večer pořád váhám, jestli to má smysl vyrazit na Šumavu, nebo zůstat doma, počasí vypadá celkem děsivě. Celý víkend hlásí déšť a přeháňky, to není zrovna ideální počasí…

icon komentářů 9   icon zobrazení 1373 celý článek

Prodám objektiv Canon TS-E 24mm f/3,5 L II Prodám profesionální objektiv Canon TS-E 24mm f/3,5 L II. Objektiv je v kompletním balení včetně krabice, využity pouze v ateliéru na jednu zakázku. Na objektiv Canon TS-E 24mm f/3,5 L…

icon zobrazení 767 celý článek

Jonsdorf, motýlí dům Moc se mi nechtělo, ale Petr mě nakonec ukecal, abychom si udělali krátký výlet do Německého městečka Jonsdorf, kousek od Liberce a opět se ponořili do světa motýlů. Konečně trochu…

icon komentářů 5   icon zobrazení 1219 celý článek

Helgoland 2013, fotografování terejů a tuleňů Rád bych Vám nabídl menší fotografickou cestu na romantický ostrov Helgoland v Severním moři, kde budeme společně fotografovat zdejší přírodu v její ryzí podobě. Užijeme si tuleně, tereje a nezapomenutelné západy slunce.

icon zobrazení 962 celý článek

Výstava motýlů v Praze, létající Fata Morgana V Praze si potřebuji koupit nový batoh a tak využívám hnusného počasí venku a beru to trochu oklikou. Spolu s kamarádem Petrem parkuje před Botanickou zahradou v Praze Troji a…

icon komentářů 5   icon zobrazení 1157 celý článek

Všechny články